[FOTONOTÍCIA] Aquesta foto, on Valtònyc és amb Puigdemont i Junqueres, corre ara per tots els mitjans de comunicació

Carles Puigdemont i Oriol Junqueras s’han retrobat aquest dimecres a Waterloo després de més de tres anys i mig. L’última vegada que es van veure públicament va ser en el ple del 27 d’octubre del 2017, quan es va votar la declaració d’independència de Catalunya.

Després d’obtenir l’indult del govern de l’Estat, el líder d’ERC, l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, l’exconseller d’Exteriors, Raül Romeva, l’exconsellera de Treball, Dolors Bassa i la diputada d’ERC, Meritxell Serret, han viatjat fins a Bèlgica per visitar el líder de JxCat. A la cita també hi ha acudit el raper sineuer-pobler Josep Valtònyc.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: