El cor parroquial té nou director

El Cor Parroquial de Sineu va informar ahir a través del seu nou compte d’Instagram que té nou director.

Es tracta d’Álvaro Chaves, actualment, també és director musical del Mallorca Gay Men’s Chorus i del Cor Ciutat de Mallorca. A més d’un extens currículum com a cantant de coral i solista, així com de direcció de corals, és mestre d’Educació Musical i va fer un màster en espectacles en viu.

Álvaro Chaves, nou director del cor parroquial [font Instagram @alvarochavesmusic]

Així d’aviat, en poc més d’un mes, la coral sineuera ha aconseguit trobar una persona que pugui arrancar de nou l’activitat després de l’aturada que ha suposat la pandèmia i la renúncia de la directora Antònia Niell Ciutadana i la pianista Magdalena Alzamora de s’Estació per motius d’edat.

Malgrat quedar sense la direcció musical i la intèrpret al teclat, una vintena d’integrants de l’agrupació cantaire vol continuar les actuacions i col·laboració amb les funcions de l’església. Amb aquesta determinant incorporació, ens han informat que ja han pogut reemprendre el fil dels assajos per a fer-ho possible.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: