Ja hem enfornat la propera DíNGOLA: un número molt estiuenc, però ben fresc

Avui, fa una estona, hem enfornat la nova DíNGOLA.

Un número molt estiuenc, en que us parlam de les festes que vénen (o que no vénen, ja ho veurem), de la problemàtica per la falta d’efectius de Policia Local, dels darrers èxits esportius dels sineuers, de la pèrdua de Mn. Joan Parets -antic rector de Sineu-, de la darrera novel·la de Francisca Caimari, dels bons resultats de l’IES Sineu a la selectivitat d’enguany, de la jubilació de na Totó Camps -que va ser cap d’estudis de l’IES-, de la situació de la pandèmia a Sineu, d’actes vandàlics produïts aquestes darreres setmanes, de com és fa la cervesa a la cerveseria Món, de la política local, dels nous negocis oberts o que obriran en breu, i de fins a una cinquantena més de coses.

Ves dijous al teu estanc, abans que s’esgoti.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: