Gent per Sineu demana a l’equip de govern que no toqui els arbres del vial i que garanteixi la presència policial en el municipi

Gent per Sineu es mostra disconforme amb el projecte que té l’Ajuntament per millorar les voravies del vial de circumval·lació entre el quarter de la Guardia Civil i la carretera de Sant Joan, projecte del qual us va informar DíNGOLA fa uns mesos.

En una nota de premsa, el partit sobiranista recalca que per poder realitzar aquesta millora s’hauran de llevar tots els arbres que hi ha ara, i que no se’n plantaran de nous. Des de Gent per Sineu (GxS) consideren que aquesta no és una bona actuació pel municipi, ja que aquest perdrà una de les seves “façanes” més característiques, a part de tot el que implica pel medi ambient. GxS diu que s’hauria de cercar una alternativa que permetés conservar aquest indret, conservant els arbres que hi ha.

-Vial de circumval·lació-

Toc d’atenció per la seguretat

Per altra banda, en el Ple Ordinari d’ahir vespre, GxS va demanar a l’equip de govern que faci passes per evitar que Sineu es quedi sense Policia. Arran d’una reestructuració de la comandància d’Inca de la Guàrdia Civil, el servei d’aquest cos a Sineu es reduirà. Això, sumat als problemes dins la plantilla de la Policia Local (baixes, segona activitat…), comprometran la seguretat, segons el partit d’esquerra sobiranista.

Referent a aquest darrer tema, DíNGOLA publica un ample reportatge sobre la situació de la Policia Local a Sineu i en el Pla de Mallorca en general. El podreu llegir aquest dijous.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: