Sentència ferma d’inhabilitació contra l’exsecretària de Sineu

Foto: Diario de Mallorca

El Tribunal Suprem ha dictat sentència ferma contra l’exsecretària de Sineu, Margarita Mulet Cañellas, on l’inhabilita 7 anys per a ocupació o càrrec públic, com autora d’un delicte de prevaricació comès quan era secretària-interventora de l’Ajuntament de Sineu. En concret, l’acte delictiu es va cometre el mes de juliol del 2011 quan l’autora va enviar un escrit a la Mancomunitat del Pla perquè li retinguessin una quantitat inferior a la legal establerta per una ordre judicial d’embargament de nòmina.

El Tribunal Suprem desestima el recurs de casació interposat per la representació de l’exsecretària contra la sentència del 2019 de l’Audiència Provincial que ja sentenciava la inhabilitació de la exsecretària, com ja vos informàrem en el seu moment.

Margarita Mulet Cañellas donava la culpa als batles d’aquell moment (pacte PP-UM), dient que el batle que governava el 2011 no havia apreciat cap indici de culpabilitat de la secretària.

Actualment, Margarita Mulet Cañellas treballa de secretària municipal a l’Ajuntament de Puigpunyent. La sentència del Suprem no admet recurs.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: