Què hi feia tanta policia avui matí a Sineu?

No són pocs els ciutadans que ens demanen sobre la tan alta presencia policial avui matí a Sineu.

Hi ha hagut una certa confusió amb el que s’ha publicat en algun mitjà de comunicació, que afirmava que el jove conegut com a ‘depredador sexual’ –fes clic a la notícia de DíNGOLA d’aquest diumenge, aquí– havia estat ingressat en el psiquiàtric. En realitat no va ser això exactament el que va dictar el jutjat. El que va dictar la jutge són mesures cautelars de ‘control’, això és, que la família i els Serveis Socials es comprometien a vigilar l’individu. Finalment però, Servei Socials hauria acordat amb la família d’ingressar-lo a la unitat de psiquiatria de l’Hospital d’Inca.

Com que no havia estat el jutjat que havia enviat l’individu a la unitat psiquiàtrica, la Guàrdia Civil encara seguia fent el control sobre l’individu. El desplegament policial d’avui matí ha estat precisament per controlar que el jove era a ca seva. Òbviament no l’hi han trobat perquè, efectivament, havia estat ingressat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: