Més grups confinats al CEIP Rodamilans

Ja vàrem informar fa uns dies (fes clic aquí) que CEIP Rodamilans és un dels centres afectats pels gairebé 300 casos positius de covid19 que hi ha a centres escolars de les Illes Balears. De fet, ja hi havia dos grups del centre escolar de Sineu que no assistien a classe. Ara se n’hi han d’afegir dos més.

Tot en uns moments en que grups antivacunes i negacionistes es tornen manifestar, i en els que la incidència torna pujar i posa en perill les festes de Nadal (especialment si tenim en compte l’alta infectivitat de la variant Òmicron). De cada vegada hi ha més gent que demana l’obligatorietat de la vacunació i, en aquesta linia, els governs estableixen mesures per potenciar aquesta vacunació: el missatge subliminal de «o te vacunes o no entres als restaurants i bars copes» s’ha mostrat ben eficaç.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: