[AVANÇAMENT DÍNGOLA EN PAPER] Pedro Àlvarez: «hem cosit el partit i hem recuperat gent que, per diverses raons, havia triat altres opcions»

Fa un mes, el passat 12 de novembre, Pedro Àlvarez va ser reelegit president del Partit Popular de Sineu, en un acte a sa Quintana que va comptar amb la presència de la presidenta del partit a Balears –Marga Prohens–, el vicesecretari d’organització –Sebastià Sagreras– i el president del PP de Mallorca –Llorenç Galmés–. La nova junta del PP es completava amb Maribel Arnau Ferruella, que torna a primera línia política com a secretària del partit a Sineu, Margalida Ballester, com a tresorera, i 22 vocals.

Àlvarez dóna per tancat el tema de la crisi de fa dues legislatures (primàries entre Mulet i Jaume), i diu que les ferides del partit estan ben cosides. També diu que no pensen fer una «OPA hostil» a Ciutadans. Li demanam sobre les relacions amb Pere Joan Jaume –que precisament ha deixat Ciutadans–, i quin futur veu a l’espectre polític de Sineu. Serà d’aquí a dues setmanes, en la DíNGOLA núm. 43.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    de coser no habeis cosido nada, lo que os ha ido bien es que los de S.I y sucesores se les ha visto el plumero y la gente dejo de votarles, aparte de que SINEU es un pueblo de derechas por no decir de ultraderecha, y la prueba mas feheciente es que siempre ha ganado la derecha en este pueblo en autonomicas y generales, o sea de coser nada sean descosido los demas, se leas ha desteñido el traje.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: