[FOTODENÚNCIA] El Pou Llavoner és una gran paperera

No és la primera vegada que parlam del Pou Llavoner a Díngola. Està bé que sigui un espai on els joves es puguin reunir i passar una estona, però quan aquestes trobades donen peu a actes vandàlics, ja ha de ser denunciat i s’han de prendre mesures. No només són les pintades que es van acumulant a les parests del bé patrimonial catalogat, sinó que també és el propi pou de l’indret que és utilitzat com una paperera.

El Pou Llavoner pertany al catàleg de bens patrimonials que s’han de protegir. Pot ser també caldrà fer un catàleg de joves incívics que fan malbé els bens que són de totes i tots els sineuers i sineueres.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Riure feis

    Ben igual quan Pep Oliver o Miquel Gelabert eren batles. Se os ve el plumero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: