L’exconseller Miquel Rosselló presenta “Llibertat, amnistia, estatut d’autonomia” a Sineu

Dijous dia 10 a les 20 h presentaran a la sala de damunt la Biblioteca el llibre Llibertat, amnistia, estatut d’autonomia: Memòries d’un jove mallorquí antifranquista i comunista, editat per Lleonard Muntaner. L’autor és Miquel Rosselló, qui fou Conseller de Treball entre 2002 i 2003 amb el Pacte de Progrés.

Rosselló ha estat sempre vinculat amb la política activa, cosa que el dugué a patir tortures i a la presó durant els anys de dictadura. Més endavant, especialment a partir dels anys 90, fou elegit per a diversos càrrecs d’àmbit local a Marratxí, parlamentari i com a membre del Govern. Ha militat en el Partit Comunista, Esquerra Unida i a Iniciativa-Verds (actualment dins el grup MÉS).

L’acte l’organitza Mallorca Nova, branca juvenil de MÉS per Mallorca.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: