Sineu participa en el pelegrinatge europeu de joves 2022 a Santiago de Compostel·la

Aquest divendres 25 de març, a les 19.30h, a l’església del Palau hi haurà una reunió informativa.

La Parròquia de Santa Maria de Sineu organitza la participació al Pelegrinatge Europeu de Joves 2022 a Santiago de Compostel·la. Coincideix amb la celebració del Xacobeo. L’Any Sant se celebra cada vegada que el dia de Sant Jaume cau en diumenge. Enguany, a més, el papa Francesc ha prorrogat l’Any Sant fins a finals del 2022, i d’aquesta manera, la PEJ, prevista inicialment per a agost 2021, s’ha traslladat a aquest estiu, considerant-ho més prudent i segur a causa de la pandèmia.

Del 3 al 7 d’agost Santiago de Compostel·la es convertirà en la ciutat jove a tota Europa. Miquel Àngel Gual, com a coordinador des de la parròquia sineuera, explica que hi haurà gran varietat d’esdeveniments: catequesi, tallers, xerrades, concerts, teatres, actuacions, música en directe, etc., que es compartiran amb joves de diversos països d’Europa especialment de Portugal, Itàlia i França. Es farà ruta fins a la capital gallega, realitzant un tram del Camí de Sant Jaume, segurament el tram portuguès. Un vegada a Santiago, els joves participants se sumaran durant 4 dies a altres joves europeus per a celebrar la PEJ’22.

Hi poden participar tots els joves de 16 als 35 anys. Es dividiran en diferents grups per edat; adolescents (16-18 anys), joves (18-24 anys) i joves adults (25-35 anys).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: