Comencen les obres de reforma del mercat cobert

L’Ajuntament de Sineu ha iniciat aquesta setmana, amb un pressupost de 73.000 euros, les obres de reforma del Mercat Cobert (el Pes dels Porcs).

L’edifici de l’actual Mercat Cobert es va bastir entre els anys 1949 i 1957 segons projecte de l’arquitecte Carles Garau i Tornabells i ara l’Ajuntament vol rehabilitar-lo i redistribuir els espais per a recuperar-ne l’espai diàfan, i enderrocar la porxada provisional exterior tot substituint-la per una pèrgola per protegir el bestiar. El batle, Tomeu Mulet, ha explicat que “es tracta d’una actuació molt important i necessària atesa la centralitat d’aquest espai dins el mercat setmanal”.

Construccions La Trapa SL és l’empresa adjudicatària que realitzarà aquestes obres. El projecte suposa una inversió de 73.000 euros dels quals 45.000 corresponen a un Ajut Leader del Programa de desenvolupament rural, la resta és una aportació municipal. La durada de les obres es preveu que sigui de 3 mesos.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: