Biel Moyà Alcover, 4t a la Tramuntana Travessa

Entre divendres i avui s’ha disputat la cinquena edició de la Tramuntana Travessa, una cursa de muntanya per la Serra de Tramuntana que consisteix en dues distàncies, una de 120 quilòmetres amb sortida des de Pollença a les 22 horas del divendres i arribada a Andratx i l’altra de 65 quilòmetres amb sortida de Bunyola que ha sortit avui matí a les 8,00 h.

L’atleta sineuer, Biel Moyà Alcover, fill del col·laborador de Díngola, Biel Moyà, ha participat en la distància llarga i ha aconseguit la quarta posició de la general i el primer lloc a la categoria M30. Biel Moyà ha invertit un temps de 15 hores, 10 minuts i 35 segons en recórrer els 120 quilòmetres.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: