Sineu serà una de les seus de la Copa Mallorca de futbol base

La Copa Mallorca és una competició de futbol base que es durà a terme durant la Setmana Santa a diversos municipis de l’illa. L’Ajuntament de Sineu és un dels patrocinadors de l’esdeveniment esportiu i serà una de les seus d’aquest torneig. Aquest torneig és per a equips masculins des de la categoria Sub-8 a la Sub-16. Fins a la categoria Sub-14 poden ser equips mixtes.

Entre els dies 14 i 16 d’abril se celebraran al poliesportiu de Son Magí diversos partits amb equips procedents d’altres indrets de Mallorca, Menorca, Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andalusia. S’ha de destacar que als partits s’estrenarà la selecció de futbol del Pla de Mallorca, amb jugadors del CE Sineu.

L’esdeveniment compta amb el suport del departament de turisme i esports del Consell de Mallorca i la Federació de Futbol de les Illes Balears i la Reial Federació Espanyola de Futbol. Aquí teniu el calendari dels partits que es jugaran a Sineu:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: