[Festes de Sant Marc] “Germania. Silenci trencat” OCB i Díngola organitza la projecció del documental a Sineu

Dijous a vespre, a partir de les 20 h, a la sala d’actes de la Biblioteca hi haurà la projecció del documental “Germania. Silenci trencat” sobre la revolta dels agermanats mallorquins ara fa 500 anys (1521-1523). OCB i Díngola continuam així amb els actes commemoratius que encetàrem l’any passat juntament amb la comissió organitzadora del cinquè centenari. Començaran així els actes de les festes de Sant Marc a Sineu, recordant uns fets històrics de gran transcendència a Mallorca i que a Sineu, especialment a partir de 1522 per la vinguda dels exèrcits agermanat i reial, i pel paper del notari Joan Gili, trasbalsaren de valent l’economia i el poder de la vila. Podeu recordar-ho en aquest article: https://dingola.net/2021/02/07/500-anys-de-germanies/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: