Ja es coneixen els guanyadors dels primers premis literaris Gabriel Florit

El català Salvador Obiols i Gómez ha resultat guanyador del primer premi Gabriel Florit-Vila de Sineu. Avui capvespre, en un acte dirigit pel batle Tomeu Mulet i el regidor de cultura Pedro Àlvarez, s’han donat a conèixer els premis, del que el mallorquí Joan Antoni Cerrato i Rosselló i el català Carles Rossell i Barachina han resultat finalistes.

L’obra d’Obiols, Nosaltres i el temps, té un premi de 1000€. A part, se li publicarà l’obra.

L’Ajuntament de Sineu va convocar el març passat el I Premi literari Gabriel Florit-Vila de Sineu de Poesia. Va ser una iniciativa de la regidoria de Cultura i l’editorial Balèria, per reconèixer a una figura cabdal de la cultura sineuera del segle XX i XXI, Gabriel Florit Ferrer, Sabateret, i promoure i estimular la creació d’obres de qualitat literària en modalitat de poesia. El jurat ha estat format per tres membres, nomenats pel batle de Sineu a proposta de l’editorial, i només ha estat format només per escriptors.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: