S’Esclat Club torna al camí de cavalls de Menorca, amb Tià Aulet inscrit en la prova que dóna la volta a l’illa

Unes 17 persones de s’Esclat Club de Sineu participaran aquest cap de setmana a la Trail Menorca Camí de Cavalls, organitzada por l’empresa EliteChip SL., competició que aplega sineuers o membres del club sineuer des de fa anys (fes clic aquí i aquí per a les noticies del 2017, aquí per a la del 2018, aquí per a la del 2019, aquí i aquí per a les del 2021, etc.).

Segons Cati Petita, una de les participants, enguany seran unes 17 persones sineueres o relacionades amb Sineu que correran els dies 20, 21 i 22, en la prova atlètica per excel·lència de l’illa veïnada, i que compta amb el suport de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca i els 8 ajuntaments de l’illa.

En concret, 4 fèmines correran la cursa de 27 km, uns 10 participants ho faran a la de 44 km, dos –Antònia Petita i Sebastià Gayà– faran la de 85 km i, finalment, el costitxer Tià Aulet farà la de 186 km. Aquest darrer –de sobres conegut a Sineu– l’any passat va fer un temps excepcional en la prova dels 100 km, i va quedar molt ben posicionat, en el número 16 de la taula, amb un temps de 11 hores, 15 minuts i 13 segons, equivalent a una velocitat mitja de més de 9 km/h sostinguda des de les sis del matí a les cinc del capvespre del dissabte.

Entre els sineuers, a part dels esmentats, hi haurà Tomeu Titina, Miquel Buades, Joan Ignasi, José Villagran, Carles Ramis, M. Francisca Ferriol, Antònia Bergas, Joan Pons… i una grapada més, que us explicarem puntualment.  

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: