Vespre de cultura popular

Demà dissabte, dia 18 de juny, com a traca final d’aquesta atípica primavera (amb calorades més pròpies del ple estiu), hi haurà una convergència d’actes relacionats amb la cultura popular. Tal com ja havíem anunciat, el nostre company Joan Vanrell acompanyarà Andreu Ramis Puig-gròs i Miquel Sbert a la presentació del tercer volum del Calendari Folklòric del pare Ginard, el de primavera, això serà a les 20 h a la placeta de Sant Marc; per altra part, a la plaça del Fossar, a partir de les 19.30 h hi haurà una mostra de l’Escola de Ball de l’agrupació Copeo de Sineu, en acabar, devers les 20 h, faran ball obert amb el grup marratxiner Es Raiguer i el mateix Copeo.

Més tard, a partir de les 22.00 h a l’abeurador, les colles dels Dimonis de la Cova del Fossar faran dos correfocs, un amb els dimonions i l’altre, a les 22.30 h, a càrrec dels dimonis grans.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: