Nou rector a la parròquia de Sineu

El bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull va signar el proppassat 6 d’agost els nous nomenaments. El fins ara rector de la Parròquia de Santa Maria de Sineu, Guillem Feliu i Ramis, ha estat designat rector del Santuari de la Bonanova de Palma. Al seu lloc hi haurà una terna de membres de la Fraternitat Missionera del Verbum Dei, el pare Carlos Mario Toro Bedoya com a rector, i el P. Antonio Velasco Jiménez i el P. Guillem Feliu i Martorell com a vicaris. 

La Unitat Pastoral, a més de la parròquia sineuera, estarà formada per les parròquies de Nostra Senyora de Loreto de Llorito, la de Sant Feliu de Llubí, la de Nostra Senyora de la Salut de Maria i la de Santa Margalida.

El rector sortint s’acomiadarà de la feligresia a l’ofici solemne de la Mare de Déu d’agost, el quinze d’agost, diada patronal. 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: