El promotor de les manifestacions de la restauració contra Armengol ara carrega contra l’Ajuntament de Sineu

Un post d’un tal Víctor Sánchez Valle a un grup de Facebook sobre coses sineueres va cridar l’atenció fa uns dies, i va córrer per xarxes socials i grups de WhatsApp. Des d’una plataforma, Juntos somos más, cerca conèixer gent de Sineu i diu que volen donar un ‘fuerte recibimiento’ als de l’Ajuntament de Sineu, i carrega contra Marga Prohens –la líder del PP autonòmic– perquè no contesta els seus tweets. Sánchez assegura que una família resident a Sineu serà desnonada i que el batle de Sineu els va dir que «en això ell no podia fer-hi res». De fet, Sánchez va cercar treure el cas a la llum, i així surt en una noticia a l’Ultima Hora de la secció Click (fes clic aquí).

DíNGOLA no ha pogut contrastar fins al moment amb totes les parts implicades, i per això aquesta noticia no entrarà a valorar sobre la noticia del possible desnonament. El que sí que ha cridat l’atenció és això de donar un ‘fuerte recibimiento’ als de l’Ajuntament de Sineu. El que està clar és que, d’això, dins el poble no se’n xerra massa. Precisament, molts dubten de que existeixi tal desnonament. I hi ha moltes opinions que han arribat a la redacció de DíNGOLA, i en aquests moments no entrarem en detalls.

Us donarem informació els propers dies sobre on arriba això.

El currículum de Sánchez

Victor Sánchez Valle és ben conegut pels mallorquins. Era propietari de restaurants a Palma i, no se sap ben bé com, va passar a ser el líder d’un moviment contra les mesures anticovid i a promoure una sèrie de manifestacions contra el Govern de les Illes Balears, precisament per les mesures anticovid que havia pres. Es va anomenar la Resistencia Balear. Algun restaurador de Sineu va anar a la primera manifestació i després va dir a DíNGOLA que no aniria a una segona manifestació, perquè es sentia enganyat: «no hi tornaré, allò no era per manifestar-se a favor de l’hosteleria i la restauració, allò era un ‘akelarre’ espanyolista on es sentia ‘somos españoles, no catalanes’ i on les banderes mallorquines brillaven per la seva absència mentre era ple de banderes espanyoles». Poc a poc les manifestacions passaren a ser un fracàs: hi anaven ell –Sánchez– i quatre acòlits. Uns mesos després Sánchez –arruïnat per la pandèmia, diu ell, i amb moltes sancions que li va imposar Delegació del Govern perquè moltes de les manifestacions no tenien permís– va ser nomenat president de Foro Baleares, després de flirtejar amb el partit Sumam d’Aina Aguiló. Foro Baleares és una plataforma creada per lluitar per la unitat d’Espanya i la Constitució, segons diu la seva pàgina de Facebook. Sánchez també serà el candidat a la presidència del govern de les Illes Balears pel partit de nova creació Unión de Centro Balear.  Segons la seva pàgina de Facebook, aquest partit «nace a raíz de las manifestaciones de Enero del 2021 en contra de los cierres de la Hostelería y la mala gestión de recursos», i es presentarà a les eleccions en coalició amb Proyecto Liberal Español (PLIE).      

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Xavi

    Jo lo que no entenc per a que está SA administradora de SA página de Facebook No Ets de Sineu si… Que deixa que cualsevol es fiqui dins SA página…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: