Keyla Bermejo Matos ha estat convocada amb la selecció balear absoluta

La selecció balear femenina absoluta torna a competir 14 anys després en l’amistós del ‘I Torneig Margarita Miranda’, que es disputarà aquest diumenge a les 19:30 hores a l’Estadi Balear davant l’Atlètic Balears femení. L’entrada és gratuïta i es pretén que sigui una festa del futbol femení balear.

Una de les jugadores seleccionades pel tècnic Mario Cabanes és Keyla Bermejo Matos de 17 anys i que juga amb l’A.D. Son Sardina de la categoria Primera Nacional. Aquesta serà la tercera temporada de Keyla amb el primer equip femení de Son Sardina.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: