Un festival a Lloret, per celebrar la diversitat, i en el que hi participen els Dimonis de sa Cova des Fossar

El Centre Integrat de Formació Professional Son Llebre (CIFP Son Llebre) és un centre establert a Marratxí, creat per donar resposta a la demanda i necessitat de formació i qualificació de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat. Compta amb diferents cicles formatius, certificats de professionalitat, i acreditacions de la competència professional, i la seva missió va orientada a donar resposta a la demanda i necessitat de formació i qualificació a l’àmbit de la dependència, la promoció de l’autonomia de les persones i la seva integració social.

Adaptatetu és una associació sense ànim de lucre que aporta eines per facilitar un accés igualitari a la cultura: «l’accessibilitat és qualque cosa més que una rampa o un bany» diuen a la seva web.

Els Centres de Referència Nacional (CRN Atención Social) són centres públics que duen a terme accions innovadores i experimentals en l’àmbit de la formació professional, per a fer-la més competitiva i capaç de respondre amb major rapidesa a les necessitats que demanda el mercat de treball. Atorguen qualificacions en Atenció Sociosanitària a Persones en el Domicili, Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials, Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat, etc.

Són només tres dels organitzadors del Festival Voliana “Celebrem la Diversitat”, que es durà a terme a Lloret de Vistalegre el divendres 14 d’octubre, i que comptarà amb la col·laboració o participació de l’Ajuntament de Lloret, la Colla de Gegants Figueralers, els Xeremiers de sa Garriga, l’Hortella Fest, l’IES de Santa Margalida, etc. Els Dimonis de sa Cova des Fossar de Sineu hi actuaran un poc després del crepuscle.

És el primer festival que es fa d’aquest tipus en aquestes contrades nostres.

Tot plegat és organitzat pel Col.lectiu Voliana.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: