Detinguda a França la conductora que va atropellar Biel Llull

Han detingut la conductora beguda que, fa sis anys, va atropellar a Biel Llull Bovet amb un desenllaç fatal. En el judici, celebrat l’any 2018, Florence Chatelard, la que conduïa el cotxe amb un nivell d’alcohol en sang fins a quatre vegades superior al permès, va ser condemnada a presó per homicidi imprudent. Havia d’ingressar a presó el 5 de febrer del 2020, però no ho va fer. De fet, va tornar a França, i estava en situació de ‘crida i cerca’. Va ser detinguda ahir per la Gendarmería –la policía de les àrees rurals– en el seu propi lloc de feina, la companyia Airbus (de fet, l’abril hagués prescrit la sentència, ja que farà 5 anys d’aquesta).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: