[FOTODENÚNCIA] “Així esperam l’aigua al carrer de l’Alou”

“Així esperam l’aigua al carrer de l’Alou, amb els reixats plena de brutor.” Així ens expressa un lector la seva indignació davant l’acumulació de brutor en els col·lectors d’aigües pluvials del carrer de l’Alou, un dels que recull més aigua de pluja de la part nord del poble. Amb ocasió d’aquestes intenses pluges que amenacen tot Mallorca, que ja han provocat incidents a zones inundables d’altres municipis, el nostre lector denuncia la poca previsió que suposa mantenir les infraestructures de canalització d’aigües embossades per mor de la brutor dels carrers i herba que hi creix.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: