[FOTOGALERIA] Jornada Som Art!

Avui, de les 10 h ençà, l’antiga escola Sa Quintana de Sineu ha obert les portes a tots aquells que han volgut gaudir de l’art en totes les seves manifestacions (arts plàstiques, teatre, música, ball…). Ho han fet col•laborant i adquirint el seu tiquet en concepte de donatiu. SOM ART! ha estat una jornada sense barreres físiques ni socials, per compartir tallers, espectacles, art, jocs i un dinar solidari. L’objectiu era contribuir a generar, a través de la convivència, una mirada diferent envers la discapacitat i la salut mental. La jornada ha estat organitzada per l’associació +U, Mater Sineu i Adáptate TU.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: