Partit pel lideratge de la Femenina Regional de futbol

El C.E. Sineu femení compta els seus partits per victòries (7 victòries en els 7 partits disputats). Aquest proper dissabte a les 17,30 h al camp de Son Matgí es juga el lideratge de la categoria contra el Balears “C”, que du dos partits més que l’equip sineuer i un empat.

El C.E. Sineu està en condicions, aquesta temporada, d’assolir l’ascens a la categoria femenina autonòmica. Oceane Clerc i Marta Barceló són les golejadores de l’equip, amb 11 i 9 gols, respectivament. Una altra dada a destacar és que l’equip no ha encaixat cap gol en els 7 partits disputats i n’ha fet 38. Agnès Arrom és la portera titular.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Joan sineu

    Fantàstic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: