[XAFARDERUM] Si dissabte no escoltares IB3 ràdio en directe des de Sineu, pots fer-ho ara aquí

Aquest passat dissabte, el programa de cultura i entreteniment d’IB3 Ràdio La Gran Vida, conduit per Toni Jaume i Margalida Grimalt, es va fer en directe des del Frontó de Sineu. Tot i que el programa es va fer des d’aquest emblemàtic espai reobert fa uns mesos –per part de Juan Fernández, entrevistat a primera hora en el programa–, el programa va passar per altres espais de Sineu: el C.IN.E –amb Marta Barceló explicant el centre als radiooients– i l’Hospici –amb entrevista a Rocío Castro, coordinadora de Mater Misericordiae–.

Com a xafarderum, dir que fins a quatre redactors d’aquest mitjà participaren en algun instant en el programa. Així, el programa va entrevistar la bibliotecària municipal, Antònia Real, sobre edificis històrics de Sineu. També a Magdalena Alomar, per part del col·lectiu Dones d’Arrel. I finalment a Marta Bergas i Joan Vanrell, redactors de la revista DíNGOLA. Per tant, d’una manera o una altra, amb Real, Alomar, Bergas i Vanrell, DíNGOLA va ocupar gran part del programa.

Podeu escoltar l’entrevista a Antònia Real, aquí (fes clic).

Podeu escoltar l’entrevista a Magdalena Alomar, aquí (fes clic).

Podeu escoltar l’entrevista a Joan Vanrell i Marta Bergas, aquí (fes clic).

Podeu escoltar el programa sencer, aquí (fes clic). PRIMERA HORA.

Podeu escoltar el programa sencer, aquí (fes clic). SEGONA HORA.

Podeu escoltar el programa sencer, aquí (fes clic). TERCERA HORA.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: