L’IES Sineu es concentra per recordar la polèmica de fa dues setmanes a La Salle i posicionar-se a favor de la professora amenaçada

Ahir dimecres el Claustre de l’IES Sineu es va concentrar al pati per mostrar el seu suport i solidaritat amb la companya, professora de llengua i literatura catalana de La Salle, que va ser vexada, calumniada i amenaçada en una polèmica orquestrada per l’extrema dreta (vegeu aquí -fes clic- el comunicat de l’OCB).

En una nota a la premsa, el claustre manifesta els següents punts:

  • Els i les docents aquí presents volem mostrar el nostre rebuig davant el circ mediàtic i la manipulació informativa que alguns mitjans tendenciosos i molts d’usuaris de xarxes socials han dut a terme, sense contrastar la informació, amb arguments fal·laços i esbiaixats.
  • Denunciam de forma enèrgica tots els comentaris contra la persona, els atacs masclistes i la persecució que ha patit aquesta companya per ser dona, professora de català i pel fet de dur a terme el compliment de la normativa del centre.
  • Declaram intolerable la instrumentalització de l’educació i de la llengua que fan alguns polítics i sectors radicals que fomenten i propugnen una involució educativa, uniformitzadora i d’adoctrinament, basada en l’odi, l’incivisme i la crispació.
  • De la mateixa manera, ens adherim a totes les mostres de suport que han anat apareixent vers la docent afectada.
  • Per acabar, volem defensar la comesa docent per sobre de les ingerències interessades i malintencionades. La tasca del nostre col·lectiu està basada en el foment del pensament crític, en la resolució pacífica dels conflictes, en el respecte i en els valors cívics de democràcia i de convivència.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: