[FOTONOTÍCIA] La imatge curiosa de les festes

Va ser una de les imatges d’aquestes festes. I bastant comentada en el poble. En plenes festes de Nadal, molts bars i restaurants tancaren les portes. És just i normal pensar que, treballadors i propietaris de bars i restaurants, com la resta de treballadors i propietaris d’altres negocis, han de tenir dret al descans, a l’oci, i als dinars i sopars familiars tan habituals aquestes dates. El que no podem assegurar és que sigui tan “normal” que entre Nadal i Reis tants locals estiguin tancats. Coses de l’economia actual. Res. Per pensar-hi i reflexionar-hi una estona…

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: