DíNGOLA digital segueix com a referent informatiu de Sineu, i abans de començar l’any nou havia assolit més de 4.000 notícies publicades

DíNGOLA digital segueix, un any més, tenint la confiança del públic que vol estar informat. Amb una primera notícia publicada (encara en període de proves) l’agost del 2012, la versió electrònica de DíNGOLA (que, en paper, du des del 2010), ha assolit ja més de 4.000 notícies, bo de dir per un mitjà d’aquestes característiques.

El dia de la setmana que rep més visites la plataforma de DíNGOLA és el dimecres, amb un 37% de les visites setmanals totals.

Les notícies de succeïts i les de festes (especialment les de la Mucada) solen ser les que reben més visites. Tanmateix, la notícia que ha rebut més visites de tota la història de DíNGOLA va ser la Guia per a assistir a la manifestació del 29S (fes clic), el 26 de setembre de 2013, que es va viralitzar i va ser enllaçada per Vilaweb, assolint devers 20.000 visites en les primeres hores.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: