El ferrer Toni Mas, un dels Premis d’Artesania del Consell de Mallorca

Toni Mas Saig, propietari i mestre de la ferreria “Eines Mallorquines”, ha guanyat un dels set Premis d’Artesania que el Consell de Mallorca ha lliurat en la novena edició. Aquests premis estan dotats amb 4000 euros amb la finalitat que els artesans que els reben puguin innovar, digitalitzar i difondre el seus negocis. Com a novetat, enguany, han incorporat el premi “Tradició de Mallorca” que, precisament, ha recaigut en mans del ferrer de Sineu. Mas té molt de renom dins Mallorca perquè és dels pocs que elaboren eines a l’estil tradicional, per mor d’això ha sortit a diversos mitjans de comunicació (fa poc el veiérem al programa “Emplatam”).

Toni Mas, amb son pare, dins la ferreria [imatge del web einesmallorquines.com]

Paga la pena visitar el seu portal web just per veure el catàleg d’eines i objectes quotidians -molts ja ben poc coneguts- identificats amb el seu nom, un tresor etnològic que cada dia surt de la seva fornal.

Imatge dels premiats

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Retroenllaç: [Avanç de la Díngola de primavera] Conversa amb Toni Mas “Saig” d’Eines Mallorquines |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: