Mulet ja té la seva reforma circulatòria, com tots els seus predecessors

Com ja informem fa uns dies a DíNGOLA (feu clic aquí) no s’acabarà aquesta legislatura sense una petita reforma de la circulació en alguns punts.

Sembla que és una llei no escrita: cada govern estatal, la seva llei educativa, i cada govern local, la seva reforma circulatòria. La va fer Pere Joan Jaume, i la va fer Miquel Confit. Ara Mulet també té reforma circulatòria.

Aquests són els canvis de la reforma de Tomeu Mulet.


Regulació de la velocitat

S’han instal·lat velocímetres a dos punts: a l’estació de tren, i al costat del CEIP Rodamilans. Aquests aparells tenen efecte dissuasori, assenyalant la velocitat de circulació dels vehicles.

Canvis de sentit a la barriada del Pou d’en Rebassa

El carrer des Fang ha passat a ser d’un sol sentit: només es pot circular cap a l’Hospici, i no cap al Fossar. Aquests dies es va instal·lar la senyalització, tot i que encara és en període d’acostumament de la població, i una barrera a l’encreuament amb el carrer Hospital dificulta el pas de cotxes que volen accedir-hi en sentit cap al Fossar. Era un dels carrers problemàtics, en el que només hi havia dos llocs on poguessin passar dos cotxes tipus turisme: a un eixamplament en l’encreuament amb el carrer de Sant Pere, i a un eixamplament en l’encreuament amb el carrer del Roser.

El batle Tomeu Mulet, en declaracions a DíNGOLA, va manifestar que els canvis en aquest carrer «responen per una banda a la necessitat de donar solució als ciutadans, evitant situacions que es donaven, en les que dos cotxes en sentit contrari no podien passar, i per altra banda a la petició dels propis veïnats, que ens ho havien demanat».

Aparcaments

Aquests dies s’han repintat les retxes que limiten els aparcaments a diverses zones (per exemple, en el vial, devora l’estació), i també la pintura de senyalització vial (separació entre carrils, passos de zebra…).

També s’han pintat marques per senyalar els aparcaments a una sèrie de zones del poble, on tot i haver-hi espai, els cotxes aparquen habitualment de manera desordenada, reduint el nombre de places disponibles que hi hauria si estassin ben aparcats.

Altres reformes

Mulet va explicar a DíNGOLA que es fan altres accions, al vial principalment, repintant retxes allà on calgui i, especialment, «posant sistemes per regular les condicions del trànsit a certs punts» va dir. Per tant, s’esperen encara més accions, segons paraules del propi batle.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: