[Fotodenúncia] Foc i fum

Un lector ens envia dues imatges amb la llegenda “¿A quien le importa?“. Amb aquesta pregunta retòrica, per ventura inspirada en aquella coneguda cançó d’Alaska y Dinarama, ens insta a reflexionar sobre dues qüestions que voldria millorar.

La primera, una gran fumarada per la crema de restes vegetals dins el poble, cosa que no és prohibida dins els mesos d’hivern, però que si no la fan amb seny (en dies de vent, caramulls de llenya massa grossos, cremar-hi plàstics o prop dels edificis veïnats…) pot comportar més d’un problema.

L’altra imatge, fora foc però amb els responsables del fum que escampen pels tubs d’escapament, mostra la Plaça ben estibada de cotxes aparcats. L’autor de la foto hi ha afegit un helicòpter com si volgués dir “ja només ens hi manca un heliport”. La plaça i els aparcaments són un debat que fa molts d’anys que dura i amb opinions de tota casta defensades amb vehemència per totes les parts. De moment, cap projecte de canvi ha durat una legislatura completa i la imatge no dista gaire de quan sols el cadafal es lliurava de tenir un cotxe damunt.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. gabriel mora caldentey

    lo de la plaza hay que agradecerselo sobre todo a pp-um, Oliver&Oliver, y a la oposicion del momento por su mutis por el foro, que se cargaron un monumento historico como el cadafal, que habia sido un simbolo de represion franquista contra la libertad de poder disfrutar del mismo, para favorecer los intereses de unos pocos en perjuicio del disfrute de unos muchos, el pueblo y sus habitantes..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: