Rodamilans obri de bat a bat per celebrar el desè aniversari

El CEIP Rodamilans compleix 10 anys i ho celebrà amb una jornada festosa de portes obertes. Les famílies pogueren conèixer els espais d’aprenentatge dels alumnes sineuers, com l’aula de música, la biblioteca, el racó d’anglès…

També va ser visitable l’aula de ciència d’infantil, l’hort i el gimnàs. Els menuts i menudes estaven d’allò més entusiasmats de mostrar la seva escola, que estrena mural a la façana principal i tambe un grafit fet pels propis alumnes.

En els minuts institucionals, els infants pogueren retrobar-se amb Mestre Arnau, Arnau Mateu, el primer director de Rodamilans i que ja dirigí sa Quintana. El director actual, Joan Gual, li agraí i le reconegué la feina feta.

En el mateix to parlà Imma Moreno, presidenta de l’APIMA, que donà les gràcies a les famílies que dediquen temps i energia a millorar l’escola i a mantenir-la viva i en constant transformació.

La bibliotecària, Antònia Real, també dirigí unes paraules al públic i reforçà la idea que la biblioteca i l’escola són un tàndem que funciona com un rellotge, cosa que el director agraí tant a ella com a Juanjo Bonnín.

Els infants de quart i cinquè, mentrestant, venien coques i begudes amb gran èxit de convocatòria.

Per acabar, el grup Astronautes Estrellats, varen arrencar més d’un somriure i posaren gairebé tothom a ballar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: