Cristòfol Soler omple la sala d’actes de la Biblioteca Municipal

No han bastat les cadires. La sala d’actes de la Biblioteca de Sineu ha quedat plena, avui capvespre, en l’acte organitzat per l’Obra Cultural Balear i la revista Díngola, amb la col·laboració de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca. L’acte ha consistit en la projecció del documental ‘La Resistència’, de Pere Sánchez, i en una conferència sobre el tema del que tracta el documental (el final de la Guerra de Successió i el Decret de Nova Planta) impartida per Cristòfol Soler. La presentació de l’acte ha corregut a càrrec de la doctora en filologia i col·laboradora de Díngola Magdalena Alomar Vanrell i ha tancat l’acte el membre de la junta de l’OCB Miquel Puiggròs Noguera, que ha recordat la necessitat de reflexionar de cara al que pot passar dia 24 de maig, dia de les eleccions autonòmiques. Tot i que la projecció a començat a les 17:15h (una hora simbòlica, pel 1715), el col·loqui s’ha allargat fins passades les 20:00h.

Notícia relacionada: L’OCB Sineu convida l’expresident del govern Cristòfol Soler aquest 1 de maig

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: