Sílvia Cano (PSIB-PSOE): “fa uns anys ser mileurista era una putada, ara és quasi una utopia”

IMG_4789

El que va quedar clar ahir en el míting del PSIB-PSOE és que Toni Gelabert Coramet té bona oratòria, dins els seu estil. Va ser el que va xerrar més, prop de 20 minuts, tot i ser el número 9 de la llista. Coramet, jutjat per dur una camiseta verda durant les passades eleccions europees  mentre feia d’apoderat (fes clic aquí), va donar branca especialment contra Rajoy i contra Bauzá. Com l’anterior (fes clic aquí), l’acte d’ahir va ser començat per Marga Munar, la número 4.

El candidat sineuer va ser el darrer en parlar i, la representant que va enviar el partit des de Palma, Sílvia Cano (candidata al parlament) ho va fer abans. Cano va agrair a Coramet el seu discurs i el va definir com “un referent per a tots els socialistes”. Cano, llicenciada en filosofia i Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, va parlar principalment d’economia i d’igualtat social. Va fer reflexionar el públic sobre la situació econòmica actual, i va pujar el to de veu quan deia que “fa uns anys ser mileurista era una putada, però avui en dia és quasi una utopia”, fent referència a que els salaris encara han baixat més. La socialista va explicar que “hi ha persones que han de triar entre menjar cada dia o prendre el medicament que els ha aconsellat el metge, perquè el sou no els arriba”.

José Manuel García, el candidat sineuer, criticà durament l’equip de govern d’aquesta legislatura. “Han estat tots els que ara es presenten amb els noms de PI, PP i Sineu s’ho Mereix els que ens han portat a aquesta situació” va dir. Per acabar, el gadità, que va començar i va acabar el discurs en un perfecte català, va referir-se al batle Pere Joan Jaume (que era entre el públic) i li va etzibar que “recordo que Sineu havia de ser la Valldemossa del Pla de Mallorca, i me giri on me giri no veig res que me faci pensar que soc a Valldemossa”, en referència a unes paraules de Jaume durant la campanya electoral del 2011.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: