El Circ Bover i els dimonis donaran el sus a les festes d’agost

img_3231

El nou consistori ha trobat un racó pel Circ Bover en aquestes festes. Tot i ser una institució en el circ mediterrani i en el que es pot anomenar teatre de carrer (assistint a les millors fires i festivals del planeta), i havent muntat una Escola de Circ en els seus propis terrenys de Sineu, el Circ Bover no ha estat excessivament estimat pels successius governs municipals, i això no és cap secret.

També els Dimonis de sa Cova des Fossar varen estar molts d’anys apartats dels programes de festes (fes clic aquí). Les diferents opinions dins del propi partit que governava feien difícils els actes de certes associacions (l’OCB mateixa) dins el programa de festes, fins que Mulet –regidor de festes– va agafar el toro per les banyes i va dir prou. Aleshores va voler posar fi al despropòsit i el passat gener va muntar una espectacular Nit de Foc en motiu de les festes de Sant Antoni (fes clic aquí), amb un llarg correfoc, batucada, foguerons, glosadors… Ramis –l’actual regidor– ara també ha ‘recuperat’ els dimonis per les festes d’agost. Recordem que els dimonis de Sineu són un col·lectiu que als inicis va aplegar gairebé una cinquantena de membres.

El Circ Bover i els dimonis seran, doncs, els que aquest dissabte iniciaran les festes patronals 2015 de Sineu.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: