Es presenta la segona edició de CICLOP, la cita anual a Sineu per als amants del teatre visual

Fa uns moments Díngola era a la roda de premsa que ha ofert l’organització del Festival CICLOP, que tendrà lloc aquest cap de setmana. Han parlat Magdalena Genovart (regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sineu), Pere Muñoz (director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears), Tià Jordà (director del Circ Bover) i Biel Jordà (codirector de la companyia teatral Res de Res i En Blanc).

És la segona edició del festival, organitzat per l’Ajuntament de Sineu, el Circ Bover i Res de Res i En Blanc. Durant dos dies, Sineu serà l’aparador d’un grapat d’espectacles de qualitat i procedència diversa. Enguany Itàlia n’és el país convidat i el festival tendrà una notable presència d’espectacles participatius i familiars. Us mantindrem informats. [fotos: Antònia Real]

Vegeu aquí (fes clic) el resum de la primera edició.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: