Un altre ‘sineuer’ competirà amb Isern a Palma, i Àlvarez és un dels integrants de la llista del Consell

Àlvarez a l’esquerra, Ruiz a la dreta.

El resident a Sineu José Luis Ruiz, de 40 anys, és el candidat de Contigo Somos Democracia a la batllia de Palma. Aquest partit es defineix a si mateix com a lliberal, d’àmbit nacional, i va sorgir a partir d’una branca de Ciudadanos disconforme amb l’evolució del partit. Recordem que un altre descendent de Sineu, Mateu Isern (60 anys) també ho és candidat per a Palma, però aquest encapçalant la llista del PP (fes clic aquí per la notícia a Díngola). Isern ja va ser batle de Palma entre el 2011 i el 2015.

Per altra banda, el sineuer Pedro Àlvarez, ben conegut i de dilatada trajectòria política en l’àmbit de la branca juvenil del partit durant uns anys i també com a president de la junta local, és un dels integrants de la llista del PP al Consell de Mallorca. Àlvarez ocupa el lloc 27è de la llista liderada per Llorenç Galmés.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: