DíNGOLA segueix… us ho vàreu creure que claudicàvem?… Aquí teniu les altres beneitures que proposàrem

Una mescla entre dues propostes, una sobre la joguina eròtica Satisfyer i una sobre el possible tancament de DíNGOLA, va ser la nostra innocentada d’ahir. Es va fer una mescla entre aquestes dues propostes i aquí (fes clic) teniu el resultat. Encara el migdia molts no s’havien adonat que es tractava d’una broma, vistes les reaccions a les xarxes socials.

DíNGOLA publica una innocentada cada 28 de desembre i, sovint, és reproduïda per altres mitjans de comunicació.

Tot i que finalment es va triar la broma que publicàrem, en teníem moltes més. Aquestes eren les propostes de diversos redactors i redactores, que teníem per enguany:

Confit no acaba la legislatura i dia 31 passa el comandament a Remirada. Això implicava que el jove Gabriel Alomar (cinquè en la llista de GxS) ocupàs un lloc de regidor.

Àlvarez deixa la política i se’n va a col.laborar amb una ONG de Costa Rica. Pedro Àlvarez marxaria cap a les Amèriques a través d’un contacte que hauria fet a la Ruta Quetzal.

Pere Joan Oliver ‘Pavarotti’ arriba a un acord amb l’Ajuntament per gestionar sa Quartera de baix, on hi vol fer un “E-cultural”. Amb aquest, ampliava els seus negocis (dissenyador, Écafè, Vi-és i Can Font) i recuperava l’espai ara aturat. Durant la legislatura passada s’havia restaurat l’edifici, però ara no té cap funció (a espera d’unes petites obres). Oliver volia fer-hi un cafè cultural, on hi hauria exposicions, presentacions de llibres, i debats, i ja havia arribat a un acord de col.laboració amb l’OCB/Díngola.

Biòlegs i geòlegs de l’UIB descobreixen el fòssil d’un rèptil del Mesozoic a la zona del pantà de les antigues mines de Sineu. El dinosaure descobert hauria fet canviar tots els postulats que teníem fins ara sobre l’evolució animal a les nostres illes. L’esquelet del gran rèptil s’hauria portat al Museu Balear de Ciències Naturals, a Sóller, on ocuparia una sala que s’havia d’habilitar a posta.

Martí ‘Parreta’ torna al ciclisme, ara com a ajudant del seleccionador balear. L’exciclista s’incorporava d’aquí a 3 setmanes, i la seva funció principal havia de ser la de cercar i trobar noves promeses del ciclisme illenc, treball que compaginaria amb l’autoescola.

Miquel Puiggròs deixa Díngola perquè s’ha enamorat perdudament de Lawan, una jove tailandesa, i se’n va molt sovint cap allà. Lawan és una veterinària que té cura dels elefants vells en un santuari de Chiang Mai (nord de Tailàndia). Puiggròs se’n va molt cap allà i ja hauria demanat trasllat a la feina. Provisionalment Marta Bergas i Jorgina Fusté durien soles les regnes de la revista.

S’estudia fer un gran centre comercial a la pedrera de la carretera de Petra. El Corte Inglés estaria darrera l’operació. El centre seria a l’estil del Festival Park, però amb un gran aparcament subterrani (aprofitant el clot de la pedrera). Estaria dissenyat per captar clients de la zona del Pla de Mallorca, i duria de nom Rostoll Souvenir Pla. Les entitats ecologistes ja s’haurien posat la mà al cap.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: