Com serà el nou Restaurant s’Índic, que reobre les portes dia 25?

rest sindic

Na Kathy Gelabert (foto de l’esquerra) serà una de les propietàries del nou Restaurant s’Índic, que ara roman tancat (foto de la dreta).

Dia 25 reobre el Restaurant s’Índic. Nasko Atanasov (d’origen búlgar, dedicat a la industria metal·lúrgica) i Kathy Gelabert (ben coneguda en el poble, amb família a Eivissa), en seran els socis propietaris.

Segons Kathy, el local serà un asador argentí i, també, restaurant de cuina mallorquina i bar. Volen fer preus econòmics sense plànyer la qualitat. «Volem oferir una relació qualitat-preu molt bona» diu, i convida a tothom a la inauguració «el proper dissabte a partir de les 20:30h». L’establiment obrirà a partir de les 6:00h del matí, tots els dies de la setmana.

La crisi post-covid19 (bé, encara sobra lo de ‘post’) no els ha fet gens de por. Ni econòmica ni sanitàriament. De fet, aquesta setmana el personal que treballarà en el restaurant ha fet els pertinents cursos de manipuladors d’aliments, i na Kathy ha dit a DíNGOLA que «obriran amb totes les mesures de seguretat establertes per fer front al coronavirus».

407804_470352516364505_2135315095_n

Fa uns anys, el pis de damunt el restaurant era el Pub s’Índic.

Un poc d’història

El Restaurant s’Índic havia obert l’any 1998. Antigament, en el segle XVI, havia estat un hostal i un lloc on els mercaders que venien a vendre en el mercat del dimecres deixaven els carros i les bísties. Després de 17 anys, l’1 d’octubre del 2015, el local, gestionat per la família Buraixó, tancava les portes després de no arribar a un acord amb els propietaris. El 2 de desembre del 2016 Xema Matemalas i Llorenç Gelabert Parrita, antics gestors del Restaurant Son Cleda i actuals gestors del Bar Sabina, reobriren s’Índic. Mentre, Toni Gelabert Buraixó passava a gestionar el Racó de Sant Marc. Fa uns mesos, en l’inici de la pandèmia per la covid19, Matemalas i Parrita decidiren tancar el negoci i gestionar només el Bar Sabina.

El 2013, gestionat per Pere Fuster, i alguns anys abans, en diverses tongades i gestionat per diversos altres propietaris, el pis de damunt el restaurant va ser un bar de copes, S’Índic Pub. Damunt, fins fa poc, hi va haver també la penya del Barça de Sineu.

Dissabte, Nasko i Kathy tornen reobrir el portal, un dels més emblemàtics de la plaça des Fossar.

sindic

Notícies relacionades:

S’Índic torna obrir les portes avui vespre, de la mà de Llorenç Gelabert i Xema Matemalas

[FOTONOTÍCIA] L’estampa del Sineu que (potser) ja no tornarà

Nombrosos negocis de restauració i d’hoteleria a Sineu canvien de mans aquestes setmanes

El futur de molts negocis està enlaire

Obrin, tanquen, uns venen, uns van,…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: