En aquests moments té lloc el primer mercat nocturn d’aquest setembre

La celebració del mercat compta amb la col·laboració de ‘Mallorca Crea’, plataforma de professionals artesans que vol donar visibilitat online i projecció exterior al producte local, artístic o artesà, potenciar els productes km0, i conscienciar els consumidors sobre la compra directa al productor sense intermediaris. El mercat és, per tant, de producte local i artesà, i es celebrarà cada divendres del mes de setembre en els carrers del casc antic del poble, com va informar DíNGOLA puntualment.

Notícia relacionada: Les nits dels divendres de setembre hi haurà un mercadet artesà i de quilòmetre zero a Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: