Cinc espais de Sineu que són en el punt de mira pels problemes amb adolescents

Avui horabaixa una patrulla de la Guàrdia Civil recorrerà alguns indrets del poble, segons ha informat el batle avui matí. Tant la Guàrdia Civil com la Policia Local saben que en el poble hi ha uns certs punts ‘calents’ pel que fa a la problemàtica dels adolescents.

Hem d’anar alerta de criminalitzar tots els que són en aquests espais, que són molts. Els adolescents –i per això són adolescents– necessiten el seu espai. Ara bé, també és cert que el caldo de cultiu de les malifetes dels darrers mesos es cuina en aquests espais.

És ben conegut que diversos grups de diverses edats i condicions es reuneixen habitualment en el Pou Llavoner (1), que l’ermita (2) és un dels llocs triats per fumar i beure d’amagat, que l’aparcament del CEIP Rodamilans (3) aplegava fins fa poc botellades i altres ‘pràctiques’ ben conegudes per tothom, que es Fossar (4) és de vegades un lloc de reunió on es fan malifetes ben en públic –per exemple durant les festes passades–, i que l’estació de tren (5) és un hub utilitzat per desplaçar-se cap a Inca o Manacor –o Palma– o per rebre amics d’aquests llocs.  

Notícies relacionades:

Pallissa a una nina de 13 anys: el nou episodi en la problemàtica que viu Sineu amb els adolescents

Alguns sineuers, queixosos de l’actitud xulesca i la falta de respecte d’un grupet d’adolescents

Tomeu Mulet: «en breu convocarem noves places de Policia, i demanarem al govern central per incrementar la plantilla en un efectiu més»

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: