Nou ajornament de la resolució de l’euroordre de Valtònyc

El Tribunal d’Apel·lació de Gant ahir va tornar ajornar la vista per a reexaminar l’euroordre contra Valtònyc fins el 7 d’abril i ha obert una nova fase d’al·legacions. El passat 18 de gener la Cort de Cassació de Brussel·les va ordenar de repetir el judici de Valtònyc (fes clic aquí), que el passat 28 de desembre el deslliurà de l’euroordre a tota la UE excepte a Espanya (fes clic aquí), perquè la fiscalia belga havia recorregut la sentència. El cas de Valtònyc du camí d’eternitzar-se.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: