Tornen organitzar el mercat nocturn, els cinc divendres de setembre, amb artesania, música en viu, productes quilòmetre zero i ‘food trucks’

«Enguany també hi haurà zona de ‘food trucks’ per evitar que la gent marxi quan veu que no té lloc per sopar als restaurants»

Xisca Ramis

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament de Sineu vol «allargar la temporada d’estiu», i torna organitzar la celebració d’un mercat nocturn durant els divendres del mes de setembre. Enguany seran cinc els caps de setmana en els que el divendres es celebrarà el mercat de caire artesanal, amb productes alimentaris de quilòmetre zero, decoració i música en viu per animar la zona comercial i els restaurants.

Segons ha comentat a DíNGOLA la regidora de comerç, fires i mercats, Xisca Ramis, «enguany el mercadet arribarà fins passat l’abeurador». I és que, segons la regidora, ja tenen ple: «la reserva de paradetes ha anat molt bé, i també la restauració local ha respost molt bé a la proposta». Segons Ramis, «el mercadet durarà de les 20 a les 24h, i hi haurà cinc punts de música en directe».

Per altra banda, per evitar la partida de visitants que es quedaven sense lloc per sopar als restaurants, enguany, a partir del segon divendres, hi haurà també una zona de food trucks, que completarà l’oferta gastronòmica.

El mercat serà els dies 2, 9, 16, 23 i 30 de setembre, des de les 20h a les 24h, a sa Plaça, carrer Major i es Fossar.

Info del mercadet de l’any passat: fes clic aquí i aquí.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: