El Govern desestima les reclamacions de la Policia Local contra el servei de Policia-tutor

Delegació de Govern ha desestimat  les reclamacions que dos membres de la Policia Local havien presentat davant aquest organisme, pel que fa al conveni de policies tutors que l’Ajuntament de Sineu havia signat amb altres consistoris.

Així doncs, segons fonts de l’equip de govern, el conveni es tornarà a aplicar aquest proper curs 2018-2019.

El conveni s’havia signat el passat febrer, a proposta de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), entre l’Ajuntament de Sineu i altres consistoris del Pla de Mallorca que tenen alumnat dels seus municipis a l’IES Sineu. El conveni establia mecanismes de col·laboració per reforçar les plantilles policials per circumstancies especials i temporals, o per causes extraordinàries, i en especial per al servei de policia tutor. Fes clic aquí per més info.

El mes passat la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques va presentar els resultats del servei de Policia tutor a l’IES Sineu, i es mostrà “molt satisfeta” d’aquests. Donada la valoració positiva del servei, des de l’ISPIB s’engrescà a la resta de municipis del Pla de Mallorca que encara no han signat el conveni, a participar de forma activa en aquest servei. Fes clic aquí per més info.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Biel Crespí

    El govern no desestima les reclamacions de la policia, si no que com que ara son del mateix color, pareix esser que interessa mirar cap a una altre banda i no acudirà als jutjats, xro aixi no significa que no segueixi essent ilegal, tal com opinam desde la policia i que posiblement la mateixa policia si ho posi amb mas de la justícia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: