Tomeu Mulet serà presentat divendres com a candidat d’un PP que ha recuperat alguns ‘efectius’ perduts

Aquest proper divendres el Partit Popular (PP) presenta Tomeu Mulet com a candidat a les properes eleccions locals del 26 de maig. Mulet, doncs, repetirà com candidat, després de que el seu partit hagi recuperat un cert nombre d’efectius històrics que havia perdut fa quatre anys (recordeu la crisi que hi va haver amb les dues corrents dins el partit -fes clic aquí– i amb la formació de Sineu s’ho Mereix -fes clic aquí-). A Sineu, de fet, ha ocorregut a l’inversa de Palma, Calvià o Marratxí -municipis en els que el PP ha perdut simpatitzants o militants en favor de formacions com Ciudadanos o els radicals d’extrema dreta de Vox-.

Gent per Sineu (GxS) té decidit el seu candidat gairebé “des de sempre”, ja que no es té constància que s’hagi plantejat recanvi per Miquel Gelabert Confit en cap moment, i aquest serà el candidat. El següent partit que, mitjançant comunicat a la premsa (fes clic aquí), va anunciar el seu candidat, va ser Ciudadanos (C’s): serà l’exbatle Pere Joan Jaume, que farà mutar el local Sineu s’ho Mereix (SsM) cap al partit d’Albert Rivera. Finalment, fa unes setmanes (fes clic aquí), Díngola també va rebre nota de premsa del PSIB-PSOE, que presenta Jose Manuel García.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: