Sabeu on podreu aparcar demà i quan temps?

Els aparcaments pintats en verd (esquerra) són per a residents, mentre els blaus (dreta) són d'alta rotació. Davant les ratlles grogues (centre), com sempre, no es pot aparcar.

Els aparcaments pintats en verd (esquerra) són per a residents, mentre els blaus (dreta) són d’alta rotació. Davant les ratlles grogues (centre), com sempre, no es pot aparcar.

Demà 13 de febrer entra en vigor part del nou Pla de Mobilitat (fes clic aquí). En concret, entren en vigor les limitacions d’aparcament en les barriades on ja s’han pintat les noves ratlles (Placeta del Mercadal, sa Plaça, es Fossar). Recordem que, com hem anat informant tant en aquest digital com a la Díngola en paper, el pla s’anirà implantant per fases (fes clic aquí i aquí), i el passat 26 de gener el consistori va donar a conèixer més detalls d’aquest pla a través d’una xerrada impartida per tècnics de l’empresa responsable de la seva elaboració, Gram (fes clic aquí). El PP de Sineu ha criticat la implantació aquest Pla de Mobilitat (fes clic aquí).

img_9124

Us sabreu moure, enmig de de ratlles de tants colors diferents?

A mode de guia, i segons fonts consistorials, el codi de colors per als aparcaments és el següent:

  • Ratlles blanques: delimiten físicament els aparcaments ‘normals’, és a dir, senyalen les places d’aparcament sense control de temps.
  • Ratlles blaves: temps limitat a 20 minuts a sa Plaça i a 30 minuts en la resta de llocs senyalitzats (s’haurà d’anotar l’hora d’arribada a un post-it o paperet, que haurà de ser clarament visible –com a qualsevol zona blava–).
  • Ratlles verdes: seran places per a residents (a sa Plaça, carrers Bisbe, Quartera, Major, placeta del Mercadal, Font, son Toreó, Mirador i es Fossar).
  • Ratlles grogues: no es pot aparcar o no es poden aturar més que uns instants, depenent de si és ratlla continua o discontinua –com a qualsevol zona pintada en groc–).

D’aquí unes setmanes el consistori repartirà una mena de ‘discs horaris’ als vehicles que paguen l’impost de circulació a Sineu, per senyalitzar l’hora d’arribada per a les zones blaves. Per altra banda, la delimitació en zones verdes es farà progressivament i, primer de tot, l’atenció es focalitzarà en les zones blaves.

 

+info: L’Ajuntament ja té a punt gran part del Pla de Mobilitat, que entrarà en vigor dia 13

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Rafel Cantallops

    Ara just ens falta la carpa del Circo enmig de la plaça i ja ho tenim tot arreglat. I tothom en bicicleta per amunt i per avall.

  2. Blavet

    Era ben hora de posar una mica d’ordre. També proposaria posar un radar al carrer del Sol, que n’hi ha que sembla que fan carreres…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: